Rólam

Miért éppen engem válassz?

Célként tűztem ki, hogy olyan Tulajdonosokkal foglalkozzak, akik együttműködőek és valóban partnerek az eladásban. Van könnyebb és van nehezebb szituáció, de ha elfogadod a tanácsaimat, akkor garantálom Neked, hogy belátható időn belül meglesz az eladás.

Az értékesítésben döntő tényező az idő, ezért bármikor kereshetsz! Ha nincs elfoglaltságom azonnal felveszem a telefont, még hétvégén is! Ha tárgyalok vagy lakást mutatok, rögtön utána visszahívlak.

Mindenről beszámolok az első pillanattól kezdve. Hányan jelentkeztek a hirdetésre, mit mondott a megtekintő, miért fogadd el vagy miért ne fogadd el az ajánlatot. Minimum heti egyszer jelentkezem e-mailben, vagy telefonon.

Mindent írásba foglalunk, ezért nincs félreértés a későbbiekben sem. Egy megbízási szerződés, egy megtekintési nyilatkozat vagy akár egy vételi ajánlat kézzelfoghatóvá és konkréttá teszi a dolgokat. Ráadásul különbséget lehet tenni a komoly és a komolytalan jelentkezők között. 

Ha nem vagy elégedett velem, bármikor elbúcsúzhatsz tőlem, nincsen következménye.

Miért ne engem válassz?

Nem vagyok csodatevő, és nem vagyok jós, ezért az irreálisan magas áron való eladást nem tudom megvalósítani, ahogy sajnos azt sem tudom, hogy 3 év múlva mennyit fog érni az ingatlanod pontosan.

Nem akarok mindenáron szerződést kötni, ezért nem fogok olyan dolgokat ígérni, melyekkel ugyan szimpatikus lehetek, de nem érem el a sikeres adásvételt. Őszintén elmondom a véleményemet az árról, illetve a lakás esetleges negatív jellemzőiről, mert úgy gondolom, hogy csakis egy reális helyzetet lehet maximalizálni.

Ha úgy gondolod, hogy az eladáshoz csak rajtam múlik minden. Valóban rengeteg dolgot le tudok venni a hátadról (alaprajz készítés, fotózás, lakásmutatás, hirdetés kezelése stb…), de az együttműködésed is rendkívül fontos, hogy a legjobb áron adjuk el a lakást (pl. csak engem bízol meg, kulcsot adsz a mutatáshoz, árat csökkentünk ha eljön az idő stb…)

Ha ezek után úgy gondolod, hogy én vagyok a Te embered, akkor kattints ide!

Ha kíváncsi vagy, hogy eddig mit tettem le az asztalra, akkor kattints ide!